MónTerrassa
Més detalls del futur Consultori Mèdic a Viladecavalls
  • CA

El futur Consultori mèdic de Viladecavalls va prenent forma i es van coneixent més detalls. Aquest dimarts, 22 de novembre, l’alcaldessa Cesca Berenguer, acompanyada de l’arquitecte municipal, van protagonitzar una sessió informativa amb els veïns, a la sala dels baixos de al biblioteca municipal. L’objectiu era explicar una mica millor les característiques que tindrà el nou equipament sanitari del municipi.

El nou equipament es construirà en el solar municipal amb accés des del carrer Francesc Macià, Camí de Can Sanahuja -conegut com a camp de la Plana- i Avinguda Lluís Companys. L’edifici serà accessible ja que serà una sola planta, per d’aquesta manera, facilitar-ne l’accés a les persones grans i les persones amb mobilitat reduïda. Disposarà de tres espais de consulta, sala d’espera, sala de serveis especialitzats per a la gent gran (podologia, fisioteràpia…) i sala polivalent.

Sostenible, accessible i amb un entorn arranjat

Serà adequat a les necessitats actuals, completament sostenible quant a l’eficiència energètica i oferirà nous serveis i usos. A més, es complementarà el projecte amb el condicionament de l’entorn de l’equipament. Les obres contemplen la connexió del camí de Can Sanahuja amb el carrer Francesc Macià, on es crearà un espai exterior arranjat, mitjançant camins i espais de passeig i esbarjo.

Aquesta inversió té un cost total de 1.321.575,96 euros, dels quals 553.652,80 euros estan subvencionats per la Diputació de Barcelona, i ha estat considerada una prioritat per al govern municipal, per això s’ha buscat com aconseguir el finançament necessari amb l’ajuda d’altres administracions. L’Ajuntament ha anunciat que es preveu iniciar les obres el pròxim 1 de desembre d’aquest mateix any 2022 i a causa de la seva complexitat tenen un termini establert d’execució de 15 mesos, això sí, sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables. D’aquesta manera, podria entrar en funcionament a principis de l’any 2024.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa