MónTerrassa
Contenidors col·lapsats amb restes de poda a Viladecavalls
  • CA
Contenidors col·lapsats per la poda d'arbres
Contenidors col·lapsats per la poda d’arbres | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls han lamentat les “actituds incíviques i irresponsables, que es tradueixen en el mal ús dels contenidors d’escombraries i en abocaments de restes de poda que envaeixen el carrer”. El govern té constància d’alguns contenidors que es col·lapsen amb aquests residus i impossibiliten que la resta de veïns puguin dipositar bé els residus, o queden abocats al carrer, embrutant la via pública.

Des de l’Ajuntament es fa una crida, especialment durant aquest període de confinament, al civisme i col·laboració ciutadana per tal de “no col·lapsar els contenidors de resta, orgànica o resta de residus amb restes de poda, ara més que mai, és important mantenir les condicions higièniques i de salubritat a la via pública”.

El govern recorda que cal fer servir la recollida concertada porta a porta o la deixalleria, o bé si es tritura bé, es pot incorporar com a compost al propi terreny de la seva finca. El servei de recollida porta a porta de restes vegetals admet fins a un volum màxim de 2 m3 per domicili. Els residus s’han de dipositar en bosses, saques o feixos ben lligats a la vorera davant de la casa o porteria. S’ha de concertar la data de recollida prèvia trucada telefònica al número 900 264 272 en horari de 9 a 15h. de dilluns a divendres.

Clicar aquí per gestionar el tràmit de recollida de poda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa