MónTerrassa
Circontrol dissenya un pàrquing eficient al centre comercial més gran de Gran Canària
  • CA
Pàquing del centre comercial Los Alisios | Circontrol

!--akiadsense-->

L’aparcament és un espai clau en un centre comercial i Los Alisios de Gran Canària, que ha confiat en la solució per al pàrquing eficient de Circontrol, és conscient d’això. Amb una superfície de 60.000 metres quadrats i 120 botigues i restaurants, és el més gran de Gran Canària. Compta amb un aparcament de 2.500 places en les quals s’ha instal·lat el sistema de guiat i els punts de recàrrega per a Vehicles Elèctrics de Circontrol, empresa amb seu a Viladecavalls que dissenya i fabrica solucions globals per a la gestió del pàrquing eficient (sistema de guiat, il·luminació LED, eficiència energètica).

Aquestes dues solucions formen part de la Plataforma CirPark que permet gestionar totes les solucions de Circontrol per al Pàrquing Eficient de forma integrada: la família iPark, que inclou el sistema de guiat, comptatge i Find YourCar; la família LedPark, un sistema intel·ligent d’il·luminació LED que permet augmentar l’eficiència energètica, i EVPark, solucions de recàrrega per a vehicles elèctrics dissenyades i fabricades per Circontrol.

Per al sistema de guiat del Centre Comercial Los Alisios s’han instal·lat 65 panells informatius i 2.500 sensors Bilogys, que uneixen en un sol dispositiu les funcions de detecció i indicació mitjançant un indicador LED. Aquests dispositius permeten optimitzar el trànsit a l’aparcament augmentant la satisfacció de l’usuari donant-li la informació que necessita quan la necessita, facilitant la localització de places lliures i reduint l’estrès. Això repercuteix també en l’operador del pàrquing, ja que augmenta la fidelització dels clients i redueix els costos d’operació i manteniment a través d’una gestió eficient del tràfic i l’ocupació. L’aparcament del centre comercial Los Alisios inclou també punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, en aquest cas es tracta de 24 equips de càrrega WallBox també fabricats per Circontrol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa