MónTerrassa
Cesca Berenguer, candidata de Treballem Junts a l’alcaldia de Viladecavalls
  • CA

Cesca Berenguer ha estat elegida la candidata a l’alcaldia de Viladecavalls per a la formació Treballem Junts per Viladecavalls. L’actual alcaldessa de la localitat vallesana ha estat escollida per unanimitat en l’assemblea celebrada el passat 15 de setembre, per encapçalar la candidatura per a les eleccions municipals del 2023.

D’aquesta manera, Berenguer aspira al tercer mandat al capdavant del Consistori. Psicopedagoga de formació, amb màster en govern local i màster en mediació, entre d’altres. A més de ser alcaldessa de Viladecavalls també ostenta el càrrec de consellera al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Des de l’agrupació local consideren que Berenguer “ha pogut demostrar la seva experiència i coneixement de l’administració local, per la seva experiència professional com a tècnica del mateix ajuntament durant molts anys i també com a funcionària de la Generalitat”.

“Decebuda” amb la “poca implicació” de l’oposició

En l’assemblea celebrada, envoltada de militants i simpatitzants, va presentar un projecte de futur “engrescador i molt il·lusionant”, que pretén seguir en la línia ja encetada durant el seu darrer mandat. Alhora que va agrair sentir el suport dels companys i companyes, dels quals, va dir, se sent molt orgullosa de la seva implicació i feina realitzada, així com per la militància actual. En el seu discurs com a candidata oficial també va expressar la seva “decepció” amb els grups municipals que des de l’oposició “no han tingut la implicació desitjada durant aquest mandat tant complicat”.

Per d’altra banda, Cesca Berenguer, va destacar alguns dels projectes que veuran la llum a finals d’aquesta legislatura i que subratlla que són una “prioritat” pel govern municipal. Com exemple, va ressaltar l’inici de les obres del nou consultori mèdic del centre, l’arranjament de part de l’espai adjacent al IV Cinturó amb Pintor Greco o la reforma del carrer Major i Sant Martí, tots ells, reclamats per la ciutadania al llarg dels anys.

També va exposar d’altres projectes que té en ment pel futur de Viladecavalls, adreçats als joves i a la gent gran, “i que posen l’accent en les persones i la qualitat de vida del municipi”, alhora que va afirmar que es manté l’aposta ferma “per continuar potenciant els espais verds, la cultura i el medi ambient, pilars fonamentals en l’actual gestió i de clara continuïtat en el futur”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa