MónTerrassa
Afectacions al trànsit a Can Turu i P.I. La Bòbila de Viladecavalls
Camí dels Ocells amb del Bosc a Viladecavalls
Camí dels Ocells amb del Bosc a Viladecavalls | G.E

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Viladecavalls informa que en els pròxims dies es preveuen possibles alteracions al trànsit, sense previsió de limitació d’estacionament o talls que no siguin puntuals, a la zona de Can Turu i Polígon Industrial La Bòbila, amb motiu dels treballs derivats de l’obertura de la franja perimetral contra incendis.

Seguint amb els treballs que s’estan efectuant a la zona de Can Corbera, es preveu continuïtat de la situació en els carrers: camí dels Ocells, camí del Bosc i carrer Llobregat. Les tasques de trituració i retirada de restes forestals afecta als carrers estrets dels Ocells i del Bosc que poden tenir puntualment interrupcions de trànsit a causa de la maniobra de la maquinària, encara que, aquests moviments han de durar pocs minuts.

Cap al 21 de febrer, es procedirà a retirar la biomassa abassegada a les finques municipals del polígon industrial de La Bòbila, núm. 25 i 26. Les operacions duraran aproximadament una setmana i consistirà en tres camions de gran tonatge (tràilers) que carregaran al voltant d’una hora i faran uns tres viatges al dia, aproximadament. L’empresa adjudicatària de les acutacions és ALAMEDA TORRENT, SLU.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa