MónTerrassa
Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Viladecavalls
  • CA

L’Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat un conjunt d’actes emmarcats en la Diada Nacional de Catalunya pel dia 10 i 11 de setembre. Els actes començaran el dia 10, a les 20.15 hores, a la plaça Coronel Busquets amb la presentació de l’escultura El pi de tres branques, cedida a l’Ajuntament de Viladecavalls pel seu autor, l’escultor local Joan Martínez. En finalitzar, tindrà lloc l’Hissada de la Senyera per part de l’alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada de les interpretacions musicals de María Cristóbal, Carla de la Torre i Fàtima Miró, a partir de les 20.45 hores a la plaça de la Masia de Can Turu.

A continuació, es durà a terme l’ofrena floral de les entitats i grups polítics del municipi als peus de la senyera, amb les actuacions musicals del Cor Sant Martí i Les Veus de les Carenes. Tot seguit, es celebrarà un sopar popular i ball amb la música de Dj Vila a la terrassa de l’Escola de Música Municipal Pau Casals com a cloenda de les celebracions del dia 10.

Els interessats en participar en el sopar podran adquirir els tiquets els dies 7 i 8 de setembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 9 a 12 hores i en el Centre Cívic Paco Cano de 16.00 a 20.00 hores, a un preu de 6 euros el tiquet. A l’endemà, a les 8.30 hores, la plaça de la Vila aplegarà als veïns i veïnes que participaran a la tradicional Pujada al Ros, una excursió a peu cap al cim del Turó d’en Ros que finalitzarà amb la cantada de l’himne de Catalunya i un esmorzar pels assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa