MónTerrassa
Acte de cloenda del programa Parelles TIC a Viladecavalls
  • CA
Participants en el programa Parelles TIC a Viladecavalls
Participants en el programa Parelles TIC a Viladecavalls | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

La segona edició del Parelles TIC va finalitzar dimecres 31 de juliol amb un acte de cloenda a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls, on es van viure moments emotius entre els alumnes i els docents, que durant el mes de juliol han participat en aquest programa de foment de l’ús de les noves tecnologies entre la població adulta.

L’acte de cloenda va aplegar, per últim dia, gran part dels alumnes i els 5 joves de l’institut que han ensenyat nocions bàsiques en l’ús d’eines tecnològiques. A l’acte van assistir el Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Viladecavalls, Marc González, el coordinador de l’IES Viladecavalls i les tècniques del Consell Comarcal del Vallès Occidental encarregades dels tallers.

Minimitzar la fractura digital existent que pateix una part de la població, i que provoca dificultats a l’hora de cercar feina o fins i tot en tasques més rutinàries del dia a dia, ha estat un dels objectius del programa impulsat per l’Ajuntament i l’institut de Viladecavalls amb el suport del Consell Comarcal. Alhora, els joves docents han pogut adquirir coneixements en comunicació i han treballat camps com els de la solidaritat i les relacions intergeneracionals. La valoració conjunta que van realitzar totes les persones participants del Parelles TIC 2019 i l’Ajuntament va ser molt positiva i ja s’espera una nova edició, prevista per l’any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa