MónTerrassa
Vacarisses recupera el pediatra del CAP i incorpora nous serveis
  • CA

Vacarisses ha recuperat el pediatre del CAP, i també incorporarà en els pròximes setmanes nous serveis. Així ho ha anunciat el govern municipal en un comunicat en què subratllen que després de mesos de reunions i negociacions per donar sortida a les reivindicacions veïnals s’ha arribat a aconseguir diferents millores.

D’aquesta manera, fruit de les trobades amb diferents interlocutors i interlocutores de l’Àrea Bàsica, a més de mantenir un contacte estret amb la nova directora de l’Equip d’Atenció Primària de Montserrat, s’ha fixat al reincorporació, en la darrera setmana del mes de setembre, de la pediatra del CAP.

Però no serà l’única novetat. Després de l’aturada per la pandèmia, s’oferiran nous serveis, previstos a partir de les properes setmanes: el servei d’Infiltracions (es preveu obrir les agendes durant el mes d’octubre, amb atenció dos dies al mes per assumir pacients pendents); el servei d’Ecografia (l’ecògraf s’ubicarà a Vacarisses a partir de finals de setembre); i també un nou servei de Crioteràpia, pel qual s’està formant personal d’infermeria i que es preveu que es pugui ja donar servei a finals del mes d’octubre.

Obertura del CAP a la tarda, petició inflexible

Resta pendent l’obertura del CAP a la tarda, una qüestió en què l’Ajuntament diu que es mostrarà “inflexible”. Des del govern manifsten que “entenem la manca generalitzada de personal mèdic i sanitari, però arrosseguem una situació injusta per a Vacarisses, el municipi de l’Àrea Bàsica amb més població. Tant pel número d’habitants com per la seva ubicació geogràfica, el CAP Vacarisses hauria de ser la capçalera de tota l’àrea”.

Pròximament, hi haurà una reunió amb la gerència territorial de l’Institut Català de la Salut i amb la subdirecció general de Coordinació de Salut Pública a la Catalunya Central, i la propera setmana, una trobada amb el diputat Juli Fernández, membre de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya. A més, l’Ajuntament ha deixat clar que s’unirà “a totes aquelles iniciatives que serveixin per pressionar a l’hora de millorar l’atenció sanitària del nostre municipi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa