MónTerrassa
Vacarisses ja prepara els actes per celebrar l’11S
  • CA

L’Ajuntament de Vacarisses ja ha donat a conèixer els actes que es preparen de cara a la Diada Nacional de Catalunya. Com és tradició, el dia abans, el 10 de setembre, es farà la penjada de la Senyera a El Cingle, a càrrec de l’Associació Eskalavaka. Posteriorment, a les 19.30h, s’espera l’actuació de la cobla La Principal de Terrassa. I ja a les 22.30h, actuació musical a càrrec de Sandra Baustista. A la mitjanit, es produirà la il·luminació de la Senyera.

Els actes de la Diada de l’11S s’iniciaran a les 11h, amb actuacions dels grups de cultura popular de Vacarisses Colla Castellera, Colla Gegantera i Esbart. Tot seguit, acte institucional amb la Lectura del manifest, seguit de l’ofrena floral al monòlit commemoratiu de la batalla de Coll Cardús. Tots els actes tindran lloc a la plaça Joan Bayà.

*Aforament limitat. Cal fer reserva enviant mail a [email protected] fins dimarts 7 de setembre. Si sou entitat de Vacarisses i voleu fer una ofrena floral, cal que envieu un mail a [email protected]. En funció de l’evolució de la COVID-19 i de la meteorologia, els actes es podran veure alterats. Inscripcions fins al 7 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa