MónTerrassa
Vacarisses desestima rebaixar la taxa d’escombraries com volia UiPV
  • CA

El principal partit a l’oposició, UIPV, va presentar una moció per reduir la taxa d’escombraries a Vacarisses, que, l’any 2017, va passar de 48,28 a 69,28 euros. Alguns dels arguments per demanar-ho són els ingressos anuals que l’Ajuntament rep del CTRV, la implementació del Porta a Porta (per l’estalvi que suposarà i perquè consideren que els veïns han hagut d’augmentat la despesa en bosses per a les diferents fraccions) i la recollida de més de 1.000 signatures per part d’un grup de veïns contraris a aquesta taxa. La moció només va rebre el suport de VpV i, per tant, no es va aprovar.

Des del PSC, Laura Sánchez va titllar la moció d’”oportunista, demagògica i populista” i va llegir les paraules literals que Salvador Boada va expressar en una comissió informativa de 2016, a favor d’apujar més la taxa d’escombraries per ajustar-la al cost real del servei.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Clara Fuster, va mostrar la seva indignació per barrejar, “d’una manera no neta”, la moció amb el Porta a Porta: “Fan un favor molt feble als beneficis que està reportant a la majoria de la població. No m’agrada aquest estil, no és ètic”. Finalment, des d’ERC, Antoni Masana, va referir-se a la moció com “un acte de demagògia i irresponsabilitat” i va recordar que “els impostos serveixen per fer funcionar les coses”. “Recollir i portar els residus al CTR val un milió d’euros, mentre que sols en recaptem 400.000. Els 600.000 que ha d’aportar l’Ajuntament es podrien destinar a molts projectes socials”, va voler deixar clar l’alcalde de Vacarisses.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a gener 30, 2018 | 15:44
    Joan gener 30, 2018 | 15:44
    Agradecer al partido más votado en Vacarisses, la presentación de poder bajar las basuras un 48 % que subio sin justificación los que Gobiernan en minoria ERC, y podem, 5 de 13 regidores, y con el suport del PSC, que rompe el equipo de gobierno y mantiene su apollo a un gobierno en minoria, en mi opinión el PSC, esta tricionando a sus votantes y el tiempo pone acada partido donde se merece, el PSC, no puede dar oxigeno a un partido que solo gobierna para los suyos
  2. Icona del comentari de: Yo mismo a abril 16, 2018 | 22:33
    Yo mismo abril 16, 2018 | 22:33
    Joan también hay que dar las gracias a esos vecinos por las firmas recogidas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa