MónTerrassa
Vacarisses celebra el mes de la Gent Gran
  • CA
El regidor de Gent Gran amb dues de les parelles que celebren les noces d'or i que van gaudir d'un passeig amb cotxe d'època.
El regidor de Gent Gran amb dues de les parelles que celebren les noces d’or i que van gaudir d’un passeig amb cotxe d’època. | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Aquest octubre Vacarisses torna a celebrar el Mes de la Gent Gran. Del 3 al 26 d’aquest mes, es portaran a terme diversos actes per a la gent gran de la vila, amb varietat i per a tots els gustos. Any rere any, la participació és alta i des del govern municipal consideren que “és evident la necessitat de repetir-ho, no només com un moment puntual d’actes d’oci i divertiment, sinó com un lloc de trobada d’aquest col·lectiu de veïnes i veïns, ideal per compartir relacions humanes, experiències i coneixements”.

Però no tot és el Mes de la Gent Gran. Amb el nou curs, es reinicia el treball de memòria col·lectiva i oral de Vacarisses. Ara és el torn de Can Serra, on es faran tres sessions amb persones que han viscut la transformació d’aquest nucli habitat durant les darreres dècades. Tal com ja es va fer al Casal de la Gent Gran, es realitzarà un recull d’informació oral, que continuarà, posteriorment, en altres urbanitzacions vacarissanes. L’objectiu és recollir la memòria oral de la nostra vila, perquè tots i totes puguem conèixer d’on venim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa