MónTerrassa
Vacarisses busca un educador/a de medi obert
  • CA

L’Ajuntament de Vacarisses, a través de l’aplicació Xaloc dedicada a l’ocupació dissenyada per la Diputació de Barcelona, ha fet difusió d’una nova oferta de feina. Es tracta de la recerca d’una persona que pugui exercir d’educador/a de medi obert, dins de la branca del sector dels treballadors socials.

Les tasques específiques que aquesta persona hauria de dur a terme i que han estat marcades són diverses:

  • Acompanyament, orientació i seguiment dels joves – Dinamització, elaboració i seguiment projectes/activitats grupals
  • Programa VIP Institut Vacarisses (Vine i Parlem).
  • Servei d’intervenció i orientació de les drogodependències i intervenció en la reducció del consum.
  • Participació en activitats d’oci nocturn (per exemple Festes Majors, diades, festivals, etcètera).
  • Dinamització activitats puntuals dins Punt de Vol. I de projectes de Medi Obert

Els requisits demanats per poder accedir al procés de selecció passen per tenir capacitats de coordinació, gestió documental i atenció directa. A més, es demana està en possessió d’una diplomatura, enginyeria tècnica o llicenciatura en ciències socials i jurídiques, o estudis en educació social. També es requereix un nivell experimentat de català (o equivalent al C1, demostrable). La data d’incorporació seria el pròxim 1 de març de 2022, i la jornada laboral aniria de dilluns a divendres en torn de tarda, a més de treballar durant dos matins. El contracte establert és de 3 a 6 mesos (temporal).

Per conèixer més informació sobre l’oferta i poder-se inscriure cliqueu aquí. Des de la mateixa pàgina es poden accedir a altres ofertes de feina tant de Vacarisses com dels municipis de l’entorn (podeu accedir al cercador per municipis clicant aquí). Per exemple, a la mateixa Vacarisses es demana un conductor de camions o també un extrusor/a amb experiència; a Castellbisbal es busquen ajudants de cuina; o al municipi de Matadepera, informadors del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa