MónTerrassa
Un pressupost d’esquerres
  • CA

El passat 23 de desembre es van aprovar els pressupostos municipals de Vacarisses. Aquests comptes pel 2022 pugen a gairebé 10 milions d’euros. Són uns pressupostos que aposten clarament  per la cultura, el medi ambient, la igualtat de gènere, la joventut, etc; i que son els pressupostos més socials possibles per Vacarisses.

Per altra banda, fa inversions arreu de la geografia de Vacarisses; millora en carrers, voreres, millora de la xarxa pública de l’aigua i que aposta pels equipaments municipals per millorar-ne l’eficiència energètica, la sostenibilitat i l’estalvi.

En resum, uns pressupostos d’esquerres i que cap partit que s’hi consideri hi podria votar en contra. Igualment són uns comptes que van molt en línia als aprovats per la Generalitat i que aposten en gran part pels mateixos eixos.

Els pressupostos del govern de la Generalitat han estat aprovats gràcies al suport dels Comuns (a Vacarisses MOVEM), però a la nostra vila hi han votat en contra o, més ben dit, la regidora de MOVEM hi ha votat en contra. Ni una sola proposta, ni una sola millora, ni una sola aportació… senzillament va votar en contra i sense gaires arguments.

Des d’Esquerra Vacarisses coincidim àmpliament amb les línies ideològiques d’aquesta formació, pensem que tenim una visió de vila molt similar. Per això mateix, no entenem que no puguem arribar a acords amb aquesta formació i que senzillament es voti, sistemàticament, en contra de les nostres propostes. No hi ha opció d’entesa perquè tampoc se’ns fan arribar propostes sobre les que arribar a entendre’ns.

Nosaltres seguim i seguirem treballant per millorar Vacarisses amb una visió d’esquerres, on es prioritzi la justícia social, l’ecologisme, la igualtat d’oportunitats, la millora de tots els nuclis habitats… perquè creiem que és el millor per la nostra vila. I seguirem buscant l’entesa amb aquells partits que tenen aquesta mateixa visió i que també treballen per millorar la vida dels vacarissans i vacarissanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa