MónTerrassa
UiPV diu que el cost de les obres a la Creu i Ventaiol pot ser “inassumible” pels veïns

En el ple municipal de Vacarisses es van presentar diverses modificacions de crèdit -que ascendeixen a 115 mil euros- que van ser aprovades pel conjunt dels partits polítics amb l’excepció de UiPV. Entre aquestes modificacions, l’agrupació municipal liderada per Salvador Boada va demanar que s’inclogués el cost del projecte de reparcel·lació del Ventaiol (uns 50.000 €) entenent que “és prioritari en aquesta urbanització”. El motiu és que consideren “un greu error” separar els projectes de la Creu i del Ventaiol. “Per un tema econòmic, no és el mateix licitar les obres de dues urbanitzacions alhora que per separat. Sempre s’aconseguirà una major rebaixa econòmica si es fa de forma conjunta, i això repercutirà positivament en el cost que haran d’abonar veïns i Ajuntament”.

UIPV recorda que la voluntat per a aquesta legislatura era acabar el projecte lliurat a la fi del passat mandat (seguint el mateix criteri que es va fer a la urbanització de la Coma), completar-ho amb els desguassos interiors de parcel·les, localitzar i marcar les canonades de desguàs existents i no recollides, solucionar els nous accessos al Ventaiol, aprovar el projecte i licitar les obres. Aquestes expectatives però es van trencar perquè l’agrupació municipal en el 2015 no va poder formar govern, i l’actual executiu no és del mateix parer.

Unió Independent per Vacarisses adverteix als veïns i a l’Ajuntament, que el cost de 20€/m2 “com el que va costar fer les obres a Torreblanca II i la Carena Llarga, és inassumible per molts dels veïns del Ventaiol i la Creu” i subratllen que “o hi posem imaginació o aquestes obres seran molt complicades executar-les”. Finalment, sentencien que “va quedar molt clar, la poca voluntat política de l’actual equip de govern ‘en minoria’ per executar d’una vegada, amb valentia i compromís, les obres d’urbanització del Ventaiol i la Creu”.

Nou comentari

Comparteix