MónTerrassa
S’incorporen proteccions per a motoristes a la C-58 a Vacarisses

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha impulsat la instal·lació de faldons per millorar la protecció dels motoristes a la carretera C-58, entre Castellbell i el Vilar i Vacarisses. Les obres, licitades per un import d’uns 202.000 euros, es preveuen començar durant l’últim trimestre d’aquest any, amb un termini d’execució d’un mes.

L’actuació que ara es licita complementarà l’obra de seguretat viària que el Departament va concloure l’any passat en aquest tram de la C-58 d’uns 7,5 quilòmetres de longitud, que va comptar amb una inversió de 3,2 MEUR. Ara, es col·locaran faldons als trams de barrera central metàl·lica que es van instal·lar llavors per reforçar la separació dels sentits de la circulació i evitar xocs frontals, així com en diversos trams de barreres laterals.

Els faldons contribueixen a repartir la pressió en cas de xoc d’un motorista contra els suports de les barreres, fet que redueix les possibilitats de patir talls o lesions greus a les extremitats. Aquests elements metàl·lics es disposen a sota de la barrera, protegint-ne els suports i impedint l’impacte directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa