MónTerrassa
S’esfondra part del sostre del dipòsit d’aigua de Can Serra a Vacarisses
  • CA

Divendres passat, es va detectar l’esfondrament d’una part del sostre del dipòsit d’aigua de capçalera de Can Serra a Vacarisses. Per poder seguir abastant la urbanització, es va tapar la part esfondrada provisionalment. Des de l’Ajuntament, informen que a més, s’han mantingut els controls diaris de qualitat de l’aigua i una empresa externa ha confirmat aquests paràmetres.

Entre aquest dimarts i dimecres, s’instal·larà un dipòsit annex provisional per garantir el subministrament d’aigua a tot el nucli habitat de Can Serra, per tal de poder reparar el dipòsit afectat. Les tasques es preveu que durin un mes. El dipòsit provisional té una capacitat d’aigua molt menor, de manera que l’Ajuntament de Vacarisses prega a la ciutadania fer un consum responsable d’aigua.

Per aquest motiu, està totalment prohibit omplir piscines amb l’aigua de la xarxa de subministrament i s’està valorant la possibilitat de fer restriccions per garantir l’abastiment a totes les llars mentre duri la reparació del dipòsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa