MónTerrassa
“No més petards”: 14 gossos escapats, 1 atrapat i 1 mort a casa per infart

Movem Vacarisses En Comú Podem es fa ressò del que va passar la nit del 24 de juny, la de Sant Joan, al municipi del Vallès Occidental i del patiment de moltes de les bestioles per culpa del soroll: fins a 14 gossos escapats, 1 atrapat molta estona en una tanca i 1 mort a casa per un infar de miocardi. Afegeix que també van patir aus i altres animals.

Dos gossos dormint dalt del llit | Pixabay

“Ja passada la festa de Sant Joan, malauradament hem hagut de patir l’ús de petards i fins i tot coets al nostre municipi de Vacarisses, encara que l’Ajuntament va aconsellar no utilitzar-los.

Vivim en un lloc on persones d’altres ciutats com Terrassa o Barcelona, busquen la tranquil·litat d’un municipi envoltat de la pau de la Natura.

Volem gaudir d’unes festes inclusives, que totes les persones puguin viure sense haver d’estar tancades a casa i que no exclogui les persones vulnerables al soroll, com la gent gran, els autistes, els sensibles a l’oïda i els animals.

El balanç d’enguany des del dia 23 de juny fins al 26, pel que fa als animals aterrits pel soroll és:

  • 14 gossos escapats
  • 1 gos atrapat moltes hores en una tanca i
  • 1 mort a casa seva per infart de miocardi

…a més de gran quantitat d’aus i d’animals no ferals.

Demanem al Consistori que d’una vegada per totes prohibeixi l’ús de petards forts i que organitzi campanyes educatives a les escoles i per a la població adulta.

Tothom té dret a gaudir de les festes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa