MónTerrassa
Nous horaris a la Biblioteca El Castell i el Poliesportiu de Vacarisses
  • CA
Façana del poliesportiu de Vacarisses | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Un cop analitzat l’estalvi energètic aconseguit els darrers mesos i davant la demanda de les persones usuàries, el govern municipal ha decidit equiparar els horaris d’obertura dels equipaments municipals de Vacarisses. Els canvis entraran en vigor l’1 de setembre, a la Biblioteca El Castell i el Poliesportiu.

Més hores de Biblioteca

Entre 2013 i 2016, la Biblioteca El Castell va aconseguir un estalvi energètic del 45% i del 15% només entre 2015 i 2016. Amb aquest mateix objectiu, l’horari de l’equipament es modifica per optimitzar el servei. D’una banda, a l’igual que fa uns anys, la biblioteca tornarà a obrir els dimecres al matí, de les 9.30 a les 13.30, horari també dels dissabtes. A la tarda, es tancarà mitja hora abans, a les 20 h, per adaptar-se a la futura reforma horària i fomentar la conciliació entre feina i família. Tot plegat suposa una ampliació de les hores d’obertura de l’equipament.

Matins al Poliesportiu

Fa un any i mig, es va decidir tancar el poliesportiu municipal als matins per elevades despeses econòmiques que comportava. El resultat és que, entre 2015 i 2016, s’ha estalviat un 38% del consum d’energia de l’equipament i un 66% en el període 2013-2016. Davant això, s’ha optat per reobrir als matins, en dies i franges concretes: de dimarts a dijous, de les 9.30 a les 12.30 h. D’aquesta manera, les activitats dirigides que s’havien traslladat a La Fàbrica tornaran al Poliesportiu, que continuarà obrint a la tarda, de les 17 a les 22 h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa