MónTerrassa
Nou curs formatiu a Vacarisses per a persones nouvingudes
  • CA

El Servei de Primera Acollida comarcal organitza un nou curs formatiu que dóna accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres. La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” correspon al Mòdul formatiu C de 15 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquestes sessions es tractarà el coneixement sobre la cultura catalana i l’àmbit normatiu, així com temes corresponents a la legislació d’estrangeria. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació donaran accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.

Aquest curs s’imparteix des del Servei de Primera Acollida amb la col·laboració de l’Associació Noves Vies, i es portarà a terme a la Biblioteca El Castell de Vacarisses (C/Major, 3). S’iniciarà el 5 de març i finalitzarà el 26 de març, de dilluns a dimecres en horari de 17:15h a 18:45h. Les inscripcions es poden fer directament a l’Ajuntament de Vacarisses o telefònicament al Consell Comarcal, trucant al 93.727.35.34 Ext. 469.

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal el poden sol·licitar les persones estrangeres empadronades als municipis de menys de vint-mil habitants de la comarca. Es dirigeix a les persones estrangeres immigrades, les so·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades, i els ofereix informació molt útil que facilita l’arribada al nou lloc de residència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa