MónTerrassa
L’amic que va deixar l’arma al caçador de Vacarisses, expedientat
  • CA

La Guàrdia Civil ha obert un expedient a l’amic que va deixar l’arma al caçador de 28 anys que va matar dos Agents Rurals a Aspa (Segrià) el passat 21 de gener, ja que l’escopeta estava al seu nom. Segons han confirmat des del cos policial, després de prendre-li declaració una vegada coneguts els fets ara s’està avaluant si hauria comès una ”infracció administrativa de caràcter greu” per haver deixat l’arma a Ismael Rodríguez, autor confés dels crims, que no tenia la llicència per fer-la servir en vigor. Tot plegat podria derivar amb la revocació de la llicència d’armes a aquest amic de l’acusat, ja que no va custodiar correctament l’escopeta que després es va fer servir per al crim.

Setmanes abans dels fets, Ismael Rodríguez va posar a nom d’aquest amic tres escopetes, entre elles la que va fer servir per matar els dos agents rurals. Ho va fer perquè se li havia caducat la llicència i d’aquesta manera evitava haver-les d’entregar a la Guàrdia Civil.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepet de Vallmanya a gener 30, 2017 | 15:39
    Pepet de Vallmanya gener 30, 2017 | 15:39
    El que fan les males companyies ..... I no només això. Entenc que tambe és responasable civil subsidiari de cara a imdemnitzar les famílies per l'assassinat.
  2. Icona del comentari de: lo pau del tarròs a gener 30, 2017 | 21:05
    lo pau del tarròs gener 30, 2017 | 21:05
    Fachas españoles, amigos de las armas.
  3. Icona del comentari de: Sònia-Lucerna(Suïssa) a gener 31, 2017 | 09:17
    Sònia-Lucerna(Suïssa) gener 31, 2017 | 09:17
    Es clar què tè responsabilitat aquest home. Si l'assassì no hagues tingut l'arme, els dos agents rurals no serien mors avui!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa