Homenatge a la música

Homenatge a la cultura | Aj. Vacarisses

Fa temps que l’Ajuntament de Vacarisses està treballant amb diverses persones i entitats per dignificar algunes parets i murs del municipi i, alhora, fer un homenatge a col·lectius i àmbits específics com la cultura. Així, es va contactar amb l’artista Anna Repullo, instal·lada recentment a Vacarisses, per encarregar-li un seguit de murals en diferents espais i sobre temàtiques diverses.

El primer s’ha inaugurat en motiu del Mes de la Gent Gran, que es commemora a l’octubre. Situat a prop del Casal de la Gent Gran, pretén ser un homenatge a aquest col·lectiu, en un moment especialment complicat. El següent és un reconeixement a la cultura i, per això, s’ha ubicat la plaça del Casal de Cultura, un referent per al municipi, ja que, durant anys, ha estat l’únic espai per gaudir de cinema, teatre…

El projecte tindrà continuat amb un homenatge al jovent, i que se situarà a la urbanització d’El Ventayol. En aquests moments, s’està treballant en les temàtiques i ubicacions pendents, una tasca laboriosa ja que es requereix un espai visible, de grandària considerable i de propietat municipal o bé amb un permís explícit.

El mural amb què s'homenatja a la gent gran

El mural amb què s’homenatja a la gent gran | Aj. Vacarisses

Nou comentari