MónTerrassa
El govern de Vacarisses condemna les pintades a escoles, cases i espais naturals
  • CA

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses ha mostrat el seu rebuig a les pintades aparegudes en diversos espais del municipi, inclosos els centres escolars. En un comunicat, l’executiu local vol “condemnar els darrers actes vandàlics que han tingut lloc a Vacarisses, pintades en espais públics i en cases privades, en centres escolars i en espais naturals on és considerat delicte ecològic”.

El govern considera “especialment greus, les pintades aparegudes en els diferents centres escolars de Vacarisses, assenyalant aquests indrets com si fossin espais d’adoctrinament. Volem manifestar el nostre suport a l’escola pública catalana i, en especial, als centres escolars de Vacarisses, on s’està fent una gran tasca per la cohesió social i l’educació general dels nostres infants”.

Finalment, afirmen que reiteren la seva “predisposició a rebre tothom qui tingui qualsevol cosa a dir-nos i convidem a debatre públicament sobre l’escola, l’educació, el model de país, etc. Seure i parlar és la millor manera de treballar per la convivència”, sentencien.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un demócrata de Vacarisses a novembre 20, 2017 | 11:29
    Un demócrata de Vacarisses novembre 20, 2017 | 11:29
    Supongo que si el alcalde se limitara a respetar la simbología que representa a todos en los lugares públicos que establece la ley. Los chavales que hacen estas reivindicaciones no tendrían motivo alguno para hacerlas. El alcalde incumple la ley el primero, ¿cómo va a pretender que los chavales hagan lo que él no hace?
  2. Icona del comentari de: NaN a novembre 28, 2017 | 16:15
    NaN novembre 28, 2017 | 16:15
    No es lo mismo un acto institucional de rebeldia en el consistorio que un acto vandálico en la via pública. Más grave aún si lo que se pretende es denunciar un adoctrinamiento inexistente ensuciando y practicando lo mismo que se denuncia frente a las escuelas públicas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa