MónTerrassa
Finalitza el curs per a persones estrangeres a Vacarisses
Assistents al curs de Vacarisses durant una de les visites realitzades
Assistents al curs de Vacarisses durant una de les visites realitzades | CCVO

!--akiadsense-->

Recentment ha finalitzat la formació sobre “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic”a Vacarisses emmarcada en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’objectiu del curs és aportar eines que facilitin la incorporació a la societat catalana de les persones nouvingudes, així com el coneixement de la societat acollidora.

El curs s’imparteix des del Servei de Primera Acollida amb la col·laboració de l’Associació Noves Vies, i s’ha portat a terme a la Biblioteca El Castell de Vacarisses amb la participació de 12 persones. La formació, de 15 hores de durada, correspon al mòdul formatiu C i dóna accés al certificat de primera acollida.

Una de les activitats realitzades dins d’aquesta formació va ser la visita guiada al Castell de Vacarisses, la Fàbrica Vella, l’església de Sant Pere i Sant Feliu i el Museu Arxiu de Vacarisses, amb la finalitat de conèixer el municipi acollidor i el seu patrimoni. Aquestes activitats han comptat amb la col·laboració de la Biblioteca El Castell i l’Associació Museu Arxiu. També es va comptar, per aquest curs, amb la participació del teixit associatiu del municipi, com la Colla de Geganters, l’Associació Esbart dansaire, l’Associació per la cultura i el lleure i la Regidoria de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Vacarisses.

Nou comentari

Comparteix