MónTerrassa
Un cotxe, totalment calcinat
  • CA

Un cotxe, totalment calcinat. Els Bombers extingeixen un incendi a Vacarisses Els Bombers de la Generalita han extingit aquest matí un foc de vehicle al passeig de la Torre de Vacarisses (l’avís s’ha rebut poc després de les 8 del matí, a les 8.03 exactament). El vehicle ha cremat completament, no hi ha hagut cap persona afectada i hi han treballat amb una dotació.

Un incendi calcina tres cotxes, una moto i dues façanes d’edificis al Carmel de Barcelona

Un incendi va cremar ahir dissabte a la nit tres cotxes, una motocicleta i les façanes i instal·lacions de dos edificis al barri del Carmel de Barcelona. L’avís del foc es va rebre al carrer Conca de Tremp i les tasques d’extinció van obligar a evacuar alguns veïns dels immobles, sense més conseqüències. Sis dotacions dels Bombers de Barcelona es van desplaçar al lloc dels fets i la Guàrdia Urbana va participar en el control de trànsit. En paral·lel, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest diumenge al migdia en un foc en un pis de l’avinguda del president Companys de Torredembarra (Tarragonès). L’incendi estava confinat a la cuina, sense desenvolupar-se, i no hi ha hagut cap afectació personal.

Els Bombers estabilitzen un incendi forestal

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat aquest dissabte al migdia un petit incendi forestal que s’ha declarat a la Conca de Dalt, al Pallars Jussà. L’avís del foc s’ha rebut a les 12.39 hores als afores del nucli de Sossís, a tocar de la Pobla de Segur. Les flames cremaven una zona de matolls, argelaga i pinassa. L’incendi avançava molt lentament, s’ha estès en superfície i només en alguns punts dels flancs ha agafat parts altes dels arbres. Set dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers han pogut estabilitzar ràpidament el foc. A les 14 hores, fins a 11 dotacions terrestres continuaven remullant el perímetre de l’incendi per evitar revifalles, mentre que l’helicòpter ja s’ha pogut retirar a la base.
Finalment, l’incendi s’ha pogut donar per extingit a les 14.53 hores, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han treballat en una superfície aproximada d’1,1 hectàrees.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa