MónTerrassa
Comencen les obres de la zona esportiva de Can Serra de Vacarisses
  • CA

Tot a punt perquè comencin les obres de la zona esportiva de Can Serra de Vacarisses. L’Ajuntament del poble del Vallès Occidental ha informat que el pròxim dilluns, 21 de març de 2022, està previst que s’iniciï la primera fase del projecte executiu, que contempla la reforma integral de l’equipament municipal. Amb una durada aproximada de set mesos, aquesta primera fase consistirà en la instal·lació de graderies, de vestidors nous i també d’una pista esportiva. Posteriorment, a la fase dos, serà el moment de col·locar la coberta de l’espai.

Des del govern municipal de Vacarisses subratllen que amb aquesta reforma es pretén “potenciar la pista de Can Serra com a zona esportiva, dotant el nucli més habitat de Vacarisses d’uns serveis de qualitat“. A més a més, es rebla, “permetrà realitzar-hi noves activitats en una zona àmplia d’ombra, així com alliberar espai del poliesportiu municipal per a entrenaments i competicions de les entitats vacarissanes”. L’Ajuntament del municipi recorda que aquesta era una de les actuacions previstes des de fa mesos però que a conseqüència de la pandèmia de Covid-19 que ho ha trastocat tot, van quedar aturades i s’han endarrerit. Ara, però, ja seran una realitati aviat es podrà gaudir d’un gran espai.

L’Ajuntament ha facilitat un parell d’imatges de projecció de les futures instal·lacions:

Parcel·lació al Ventayol

D’altra banda, la Junta de Govern Local va acordar iniciar l’expedient de contractació per a la redacció del projecte de reparcel·lació i urbanització del Ventayol, que permetrà finalitzar l’execució urbanística de la zona. El pressupost base de la licitació és de 145.200 euros, IVA inclòs, i té una durada de tres anys. Un cop complert el termini de presentació de proposicions, la Mesa de Contractació es reunirà per valorar-les. I a partir d’aquí s’iniciarà la licitació i la posterior execució de les obres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa