MónTerrassa
Aprovat el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis a Vacarisses
  • CA
Mapa del Pla de Prevenció d’Incendis a Vacarisses | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Vacarisses es considera una zona d’alt risc d’incendi i, com a tal, és obligatori disposar d’un pla de prevenció. El ple d’octubre de l’Ajuntament de Vacarisses va aprovar inicialment el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) del municipi, que, després del període d’informació pública, ha quedat ara aprovat definitivament.

El PPI de Vacarisses és el document que conté el conjunt de previsions i mesures que cal prendre per reduir les causes dels incendis, limitar-ne els efectes i facilitar-ne l’extinció. Aquestes previsions i mesures es presenten a través d’informació escrita (fitxes descriptives d’actuacions i inversions) i informació gràfica (mapa). Una de les principals actuacions que inclou és l’arranjament de pistes i camins perquè els efectius antiincendis hi puguin circular. El cost total de les tasques previstes és d’uns 109.000 euros, entre 2017 i 2021.

Amb una vigència màxima de 8 anys, el PPI de Vacarisses s’ha elaborat amb les aportacions de l’Ajuntament del municipi, l’ADF Vacarisses-Rellinars i la Diputació de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa