MónTerrassa
Ajut de 148.000 euros per millorar equipaments municipals
  • CA

La Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió de subvencions d’un nou programa per ajudar els governs locals a reformar, millorar i mantenir els equipaments municipals. Aquest pla, impulsat entre aquest 2018 i l’any que ve, s’incorpora dins del Pla Xarxa de Governs Locals de la corporació. La concessió d’ajuts s’ha realitzat per mitjà del procediment de concurrència competitiva, amb criteris de valoració generals i específics per a cada línia de suport. La subvenció és del 100% de l’import de la sol·licitud.

En el cas de Vacarisses, els ajuts sumen 147.159,31 euros i les actuacions es duran a terme entre enguany i el 2019. D’una banda, es millorarà l’acústica de les aules de l’Escola Municipal de Música i es remodelarà el sistema de climatització i ventilació de la zona de vestidors i de la sala de fitness del poliesportiu municipal.

La resta d’actuacions aniran destinades a la Biblioteca El Castell. Es millorarà el sistema de clima, així com el servei ofert, creant un espai multimèdia. A més, s’adequarà la cobertura tecnològica i de seguretat de les diferents àrees i sales de l’equipament públic.

D’acord amb la convocatòria dels ajuts de la Diputació de Barcelona, les actuacions han de servir per millorar la seguretat i accessibilitat dels equipaments, així com afavorir-ne l’eficiència, l’estalvi energètic, l’ús d’energies renovables i la millora de la gestió energètica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa