Juli Fernández amb l'acalde Joan Ballbè
Juli Fernández amb l’acalde Joan Ballbè | Aj. Ullastrell

!--akiadsense-->

Dijous passat va tenir lloc la visita del Delegat del Govern de Catalunya a Barcelona. Va ser una interessant visita on es van poder exposar diferents temes d’actualitat per tal de donar-li viabilitat. Per petició de la Delegació del Govern, per interessar-se pels municipis de la província de Barcelona, es va acordar aquesta entrevista entre governs aquest dijous. Juli Fernández, acompanyat del seu equip va arribar a Ullastrell a les 9h del matí, on ja l’esperava l’alcalde Joan Ballbè amb part del govern municipal per tractar temes d’interès.

Primerament es va parlar de la carretera c-243 i dels accessos, on ens va comentar que en l’última visita que fa fer el Delegat a la presó de Lladoners, el conseller Rull li va fer esment d’aquesta problemàtica. Seguidament es van abordar altres com la seguretat ciutadana, de la importància de la visibilitat dels agents dels Mossos d’Esquadra tant per temes de robatoris com per les curses que hi ha a les nits a la carretera de Sta. Maria de Vilalba. Un altre tema important va ser com posar una solució viable al transport públic per una millor afluència de busos i també es va parlar de com habilitar l’escola en una escola-institut i com es podria fer el trasllat de la Llar d’Infants a un altre espai municipal. I per últim també se li fa fer esment dels problemes que han portat les últimes pluges.

Entre aquests temes més importants també hi va haver temps per altres petits serrells. Va ser un matí de treball on es va finalitzar amb la firma en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, qui el Delegat va remarcar que estava molt honorat de poder firmar darrere la Presidenta Carme Forcadell.

Nou comentari