MónTerrassa
Ullastrell no perd la tradició: tornen les Caramelles

Ullastrell no perd la tradició i ja es prepara per a les Caramelles. Si us agrada cantar ara és una bona oportunitat per fer-ho, i la gran família de les Caramelles està oberta a noves incorporacions. Enguany, la coral estarà sota la direcció d’Anna Tàpia i Josep Rodó. Els assajos tindran lloc l’11 i 13 d’abril a les sis de la tarda a l’altell del Casal Cultural. Apunteu-vos escrivint un missatge de whatsapp al telèfon 650248021 i us informaran com en podeu formar part.

Programa de cantades de Caramelles

Diumenge 16 d’abril i coincidint amb la Diada de la Gent Gran, per Pasqüetes, és quan tindrà lloc la tradicional cantada de Caramelles: una de les nostres tradicions en què petits/es i grans surten a cantar al matí per places del nucli urbà unes quantes cançons originals i enginyoses vinculades a Ullastrell i que sempre agraden a qui les escolta.

Els cantaires estan convocats a les 10.15 h a la plaça de Sant Miquel, on un quart d’hora més tard oferiran la cantada. La següent parada serà a ca l’Estevet, deu minuts abans de les onze del matí. La música no s’atura i xino-xano aniran fins a la plaça dels Infants on oferiran un nou tastet i a més es podrà acompanyar amb un petit refrigeri. En aquest punt serà el moment en què els infants s’afegiran a la cantada.

Cap a tres quarts de dotze, es reprendran les Caramelles amb una cantada a la plaça de Lluís Companys. Ja a les dotze, serà el torn de fer una visita especial a l’avi i l’àvia més grans del poble. Finalment, la jornada finalitzarà a un quart de dues, a l’Església. En acabar, petits i grans tindran un nou refrigeri a la sala de reunions de la parròquia per celebrar la diada i obrir la gana per dinar.

Des de la Comissió de les Caramelles, subratllen que els infants cantaires, com a premi per a la seva participació, tindran entrada gratuïta en la sortida al Parc Aquàtic Marineland que es realitzarà a l’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa