MónTerrassa
Ullastrell reutilitzarà l’aigua de la piscina municipal

L’Ajuntament recuperarà l’aigua de la piscina municipal. Ja s’han iniciat els tractaments per tal de poder recuperar l’aigua de la piscina municipal d’Ullastrell. Es farà mitjançant productes químics i procediments manuals. D’aquesta manera, des del govern municipal afirmen que s’aconseguirà reutilitzar els 225 metres cúbics d’aigua que omplen la instal·lació. Per fer-ho possible s’ha dedicat una partida inicial de 1.667,38 euros.

L’executiu local recorda que la situació de sequera i la falta d’aigua han estat els motius principals pels quals enguany es procedeixi d’aquesta manera, tot i que la legislació vigent recomana fer el buidatge total dels vasos. Es busca malgastar al mínim possible l’aigua i allargar-li la vida útil. De fet, el Govern català va manifestar que modificaria el Pla Especial de Sequera per tal que les piscines municipals i les comunitàries es poguessin omplir, malgrat la situació d’excepcionalitat que estem vivint. Tanmateix han estat molts els ajuntaments, com el d’Ullastrell, que han optat per una alternativa al buidatge, i fer desinfecció.

S’avança la temporada de bany

D’altra banda, el Consistori també ha anunciat que la temporada piscina d’enguany s’iniciarà el 17 de juny, el que suposa una setmana abans de la data de l’any anterior. Properament es donaran a conèixer les tarifes i els tipus d’abonaments possibles per accedir a l’equipament.

Aquest estiu de 2023, el servei de socorrisme anirà a càrrec de l’empresa Aquasos, els quals han estat els guanyadors del concurs públic realitzat a principis d’any.La licitació del Servei de socorrisme, tenia per objectiu proveir a la piscina municipal del servei de socorrisme mitjançant la contractació d’una empresa que s’encarregui de la cobertura del personal, material de cures, equip d’oxigen, teràpia i DEA. El pressupost assignat per al guanyador del concurs és de 34.000€ (IVA inclòs), amb una durada del contracte de 2 anys prorrogables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa