MónTerrassa
Ullastrell recupera places i carrers per a la Festa Major 2022
  • CA

Ullastrell reviurà la festa major amb el seu format habitual, amb quatre dies plens d’activitats per a tots els públics, concerts i actes per fer gaudir a tothom. Serà del 13 al 16 d’agost. Després de dos anys de pandèmia que ha condicionat totes les festes populars i multitudinàries, aquest estiu està previst que es recuperin els formats tradicionals, potenciant les trobades i la presencialitat.

Concurs portada

Com cada any, l’Ajuntament d’Ullastrell organitza el concurs de la portada del programa, que també serveix com a imatge del pòster, essent la imatge icònica i representativa de l’esdeveniment. Amb un premi de 200 euros per la persona guanyadora, qui hi vulgui participar pot fer-ho seguint les indicacions que hi surten a les bases. Les dates per a presentar les propostes seran vigents des del 26 de maig i fins al 23 de juny, ambdós inclosos.

Concurs de carrers i façanes engalanades

Per participar-hi, només cal que us adreçeu a l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 788 72 62 o enviant un correu electrònic, a [email protected], indicant el nom, carrer i número, per tal que el jurat en tingui coneixement i pugi passar a fer-ne la corresponent valoració i puntuació.

Cercavila de bicicletes guarnides

Des del govern municipal, també han anunciat que una tradició que enguany es reprendrà és la passejada de bicicletes guarnides. Totes les bicicletes hauran d’anar guarnides per poder optar al premi a la Millor Bicicleta.

Ullas contra Trells i Scala Hi-Fi

La competició tradicional de festa major també tornarà amb un grapat de proves entre “Ullas” i “Trells”, concloent amb l’Scala Hi-Fi. Dissabte 13, amb el pregó, acte que iniciarà les festes, es faran les primeres proves i, durant els darrers dies, s’aniran realitzant diferents proves. D’altra banda, a l’Scala Hi-Fi, els grups participants hi sumaran un bon grapat de punts per als seus equips amb les seves actuacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa