Façana de l'Ajuntament d'Ullastrell
Façana de l’Ajuntament d’Ullastrell | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Diferents activitats se celebraran al llarg del vespre-nit del dimarts 10 de setembre. Enguany es tornen a celebrar els actes oficials a la Serra i al mirador de l’Ajuntament. A partir de les 19h s’instal·larà una paradeta informativa de l’ANC, on es farà l’entrega de samarretes reservades i la venda de tiquets del bus per anar a la manifestació de l’11 de setembre.

A partir de les 20.30h ja es pot començar a sopar. La Classe de 6è de l’Escola Serralavella organitza una botifarrada popular per 6€ per recaptar fons pel viatge de final de curs. Per inscripcions al sopar podeu enviar un whatsapp a Mariona (679946313), Pere (646274326) o Eva (677639293) abans de dissabte 7 de setembre. A les 21.45h s’inicia una trabucada a càrrec de la Colla de Federins de Terrassa i de la Creu Alta.

A continuació a les 22h començarà el correfoc amb la participació del Mamut i la colla de diables i timbalers Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts. A les 23h l’escenari del carrer Serra Acte d’hissada de la senyera i parlaments. I per acabar; a les 23:15h Concert amb Anna Tapia Quartet, una formació a quartet de música sincera que ens presenten temes propis amb influències del jazz, la música clàssica o el folk. Durant els actes es podrà contemplar des del mirador de l’Ajuntament l’encesa dels 131 farells de Montserrat en record dels 131 presidents.

Nou comentari