MónTerrassa
Ullastrell instal·la càmares de lectura de matrícules a les entrades al poble

Com a mesura preventiva per intentar reduir el número de robatoris a domicilis, aquest mes de febrer està previst que estigui operatiu el nou sistema de control d’accés de vehicles. El sistema d’enregistrament òptic, contempla la instal·lació de càmeres de lectura de matrícules de vehicles que estan ubicades en tres punts del municipi, d’aquesta manera queda controlat el perímetre.

Càmera 1 – BV-1201 – Entrada per Carretera d’Olesa

Càmera 2 – BV-1202 – Entrada Vall- Ca n’Amat Carretera de Terrassa

Càmera 3 – C-243c – Entrada Can n’Amat Carretera de Martorell

El sistema ha de permetre identificar les matrícules dels vehicles i el seu comportament als punts del control preventiu —durant tots els dies de l’any i les 24 hores del dia, en les diverses condicions meteorològiques— per comparar-les amb llistes de vehicles inclosos en les bases de dades policials i alertar, en temps real, en el cas que algun dels vehicles detectats estiguin en aquest llistat. Les dades són enviades a un servidor de l’Ajuntament.

Quan les càmeres detecten el pas d’un vehicle sospitós (inclòs a les llistes policials), es generen avisos automàtics i la policia pot realitzar el seguiment. Des de l’inici del mandat una de les prioritats del govern ha estat la seguretat ciutadana. A partir del 2016 es van duplicar les rondes nocturnes i reorganitzar les tasques del Servei de Vigilància, per tal de dedicar el màxim temps possible a temes de seguretat. Des de finals del 2016 la comarca del Vallès Occidental, entre d’altres, ha patit un increment significatiu dels robatoris a domicilis.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MIREIA a febrer 22, 2018 | 07:26
    MIREIA febrer 22, 2018 | 07:26
    AIXO SI, NO ELS CARTELLS INFORMATIUS DE LES PRESONS AMB ELS CALES DE TOTHOM
  2. Icona del comentari de: jordi a febrer 22, 2018 | 10:16
    jordi febrer 22, 2018 | 10:16
    volio dir que no es més per controlar aquell que vol una catalunya neta de merda,aixo inclou retirada de cartells amb km a les presons,llaços grcos sense sentit i si escau que ho dubto alguna bandera espanyola? fins on arrivarem amb tot aixó,ja prou de emplenar calers plúblics en aquestes coses que estic segur que ullastret es bon poble i amb bona gent que vol el benestar del seu poble.

Nou comentari

Comparteix