MónTerrassa
“A Ullastrell ho tenim clar: la no-violència i la desobediència ha de ser el camí”
  • CA
Membres de Junts per Ullastrell
Membres de Junts per Ullastrell | JxUllastrell

!--akiadsense-->

Junts per Catalunya Ullastrell vol expressar el seu posicionament amb motiu de les detencions fetes durant el dia 23 de setembre de 2019 per la Guàrdia Civil en diferents poblacions de Catalunya i també a la nostra comarca.

A les portes de la sentència contra els líders per haver fet l’1 d’octubre, l’Estat Espanyol prepara un ambient de tensió i segueix alimentant el relat de la violència entorn el moviment independentista. I no només el relat de la violència, sinó que estan equiparant terrorisme amb independentisme i això és inacceptable.

Es tracta d’un fals relat per criminalitzar el moviment independentista, que té un caràcter pacifista i no violent. L’objectiu és instal·lar en l’imaginari col·lectiu que el moviment independentista és violent i fer extensiu el delicte de terrorisme a accions de protesta per tal de justificar detencions i escorcolls.

A Ullastrell ho tenim clar: la força de la no-violència i la desobediència ha de ser el nostre camí. Aquesta és la nostra manera de fer i per molt que ens acusin de terroristes sabem que no ho som.

Des de Junts per Catalunya Ullastrell volem manifestar tot el nostre suport a les persones detingudes, a les seves famílies i amics. Els set membres dels CDR que continuen detinguts estan investigats per delictes de rebel·lió, terrorisme i tinença d’explosius. No esteu sols.

Junts per Catalunya Ullastrell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa