MónTerrassa
Ullastrell escalfa motors per la Diada amb la Marxa de Torxes

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 10 i 11 de setembre es duran a terme a Ullastrell diverses activitats. Dissabte, a les sis de la tarda, inici de la festa amb el Mural de la Diada per part dels alumnes de sisè de primària de l’Escola Serralavella, al carrer de la Serra. Seguidament, l’ANC Ullastrell ha preparat l’acte Construïm la República Catalana.

A les nou del vespre, la plaça Lluís Companys, sopar botifarrada popular Pro-viatge fi de curs de 6è. El tíquet és de 6 euros. I, a les deu de la nit, Marxa de Torxes i Correfoc. La concentració es farà davant de l’Ajuntament per sortir cap al Ruró del Rector, amb l’actuació dels Diables de Castellbisbal.

A dos quarts de dotze de la nit, acte d’hissada de l’estelada al Turó del Rector. Els parlaments els realitzaran dels diferents grups polítics i l’ANC. L’acte finalitzarà amb el cant d’Els Segadors a càrrec de la Coral d’Ullastrell. Hi haurà coca i mistela per a tothom.

I diumenge, dia 11, l’ANC organitza autocars cap a la manifestació de la Diada a Barcelona. La sortida serà en dos torns (12.30h i 14h) des de l’aparcament de la carretera d’Olesa.

Comparteix

Icona de pantalla completa