MónTerrassa
Ullastrell aposta pels llums LED per il·luminar els carrers
  • CA

L‘Ajuntament d’Ullastrell està procedint a canviar totes les llumeneres actuals, de color taronja, per llums LED. Els treballs de col·locació de la nova instal·lació s’han dut a terme als barris de l’església-sardà-ridameia, a la zona de l’avinguda Verge de Montserrat-Nou Irurita i Camí de les Monges, i també a tot el tram urbà de les carreteres BV1202 i BV1203. En total, se substituiran fins a 139 llumeneres. El pressupost de compra i execució ha estat de 26.065,48 euros, amb IVA inclòs.

Des del govern d’Ullastrell asseguren que aquesta actuació suposarà “una actualització de la infraestructura de l’enllumenat públic així com un gran estalvi de consum per a les arques públiques del Consistori”. A més, els treballs també van en acord al procés de canvi de llumeneres iniciat fa uns anys on es van canviar barris com Ca n’Amat i La vall i la zona de Cal Jep. Restaran encara alguns carrers que es canviaran en propers exercicis.

“Aquesta acció és també una acció mediambiental per tenir menys consum elèctric que se suma a moltes d’altres accions a favor de la reducció del consum d’energia o de potenciació d’energies renovables com la biomassa a l’escola, llar d’infants i escola vella, les fotovoltaiques a l’escola serralavella i ajuntament, etc”, expliquen des del Consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa