MónTerrassa
Tres dies de festa grossa a Ullastrell
  • CA

Tot a punt per viure la Festa Major d’Ullastrell. Serà del divendres 1 al diumenge 3 d’octubre, quan el municipi s’omplirà de gresca i múltiples activitats, per a grans i petits. Com a novetat, caldrà fer reserva prèvia per complir amb les restriccions actuals d’aforament limitat. S’ha habilitat un portal online per a la reserva d’entrades, a banda del canal habitual de l’Ajuntament, i es poden adquirir des daquest de dilluns 27 de setembre a les 9h. El programa denguany comptarà amb concerts, cercavila de bicicletes guarnides, torneig de voleibol, joc de l’assassí, festa dels Geganters, monòleg, circ, i molt més!

L’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, ha manifestat que “ens toca viure temps complicats i incerts. L’any passat vam haver de suspendre dues vegades la Festa Major i enguany vam creure que el més responsable era ajornar-la. Tot i així l’Ajuntament ha fet un esforç molt gran per poder seguir donant suport a la cultura i portar a terme unes programacions culturals de qualitat durant tot el curs”. Des del govern són conscient que podrà ser una Festa Major com les d’abans, les de sempre, amb actes multitudinaris i vivint amb intensitat al carrer, però “intentarem fer una Festa Major el més digne i oberta possible que, com a mínim, ens pugui fer retrobar a les places i carrers, que puguem almenys intuir-nos els somriures sota les mascaretes, que puguem donar-nos el puny o el colze, però sobretot que puguem gaudir-nos i trobar-nos”.

L’alcalde subratlla que “serà diferent, segur, però fem que aquest maleït virus no ens faci perdre la il·lusió de ser qui som: ullastrellenques i ullastrellencs, persones valentes, dinàmiques, crítiques, emprenedores, treballadores i entusiastes”.

D’entre els actes que més destaca és el pregó de la Festa Major. Aquest 2021 recaurà en la Josepa Carreras i la Rosa Solé, o més aviat, més conegudes com La Pepeta de Cal Taiet i la Rosita de Can Costa. “Són dues dones sàvies. Dues lluitadores nascudes al segle XX que han viscut un munt d’experiències que ens faran riure o emocionar, però que de ben segur ens descobriran un trosset de la història del nostre poble”, destaquen des de l’Ajuntament a l’hora d’haver-les escollit.

Podeu consultar amb detall tot el programa clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa