MónTerrassa
S’inicien les obres de millora a la BV-1202 i BV-1203 a Ullastrell
  • CA

!--akiadsense-->

Projecte de millora de la seguretat viària a la travessera urbana d'Ullastrell BV-1202 i BV-1203 | Diba
Projecte de millora de la seguretat viària a la travessera urbana d’Ullastrell BV-1202 i BV-1203 | Diba | Ullastrell

!--akiadsense-->

La Diputació de Barcelona inicia les obres de millora de la seguretat viària a la travessera urbana de la BV-1202 i BV-1203 a Ullastrell. Les obres, que tenen un pressupost de 451.631 euros i un termini d’execució de sis mesos, contemplen set actuacions al llarg de la travessera, dirigides bàsicament a la pacificació del trànsit i a la millora de l’accessibilitat dels vianants i a la qualitat urbana de l’entorn.

Les actuacions inclouen la construcció d’una rotonda a la cruïlla de la BV-1203 amb el carrer de Sant Jordi, un pas de vianants elevat i remodelació placeta de la Font del Padró, la semaforització i trasllat de pas de vianants a la cruïlla de la BV-1202 amb el carrer de Josep Fornell, la construcció d’itineraris de vianants a la BV-1202 des de l’aparcament del Taiet fins al Centre Cívic, i entre el carrer de Joan Amat i el passatge Verge de Montserrat amb l’adequació parada de bus existent, la millora de la cruïlla de la BV-1202 amb el carrer Gras i un nou pas de vianants i col·locació d’elements reductors de velocitat (ERV) a la cruïlla de la BV-1202 amb l’avinguda Verge de Montserrat La rotonda s’executarà en tres fases.

Durant les fases 2 i 3 hi haurà desviament de trànsit des del carrer Sant Jordi fins a Josep Fornell. També es col·locaran semàfors per pas alternatiu en alguna de les altres actuacions que així ho requereixin.

Projecte de millora de la seguretat viària a la travessera urbana d'Ullastrell BV-1202 i BV-1203
Projecte de millora de la seguretat viària a la travessera urbana d’Ullastrell BV-1202 i BV-1203 | Diba

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa