MónTerrassa
Rodó al PDeCAT Ullastrell: “Moltes ganes de fer soroll i poques de fer-ho realitat”
  • CA

El PDeCAT Ullastrell va decidir no assistir a la Comissió d’Estudi i valoració de millores de la zona esportiva d’Ullastrell davant la seva “decepció en relació a la insignificant partida pressupostària per a millorar-la”. El passat 15 de novembre, el govern municipal d’Ullastrell (ERC + JxU) va aprovar inicialment els pressupostos municipals per a l’any 2018 sense el suport dels grups de l’oposició. La partida de 5.000 euros per a reparacions, manteniment i conservació del camp de futbol ha estat considerada “insuficient” pels demòcrates i com a protesta van optar per no presentar-se a la comissió.

La resposta per part de l’equip de govern ha estat doble. Per una banda, l’alcalde Joan Ballbè ha manifestat que comparteix amb PDeCAT la necessitat d’incrementar la inversió de la zona esportiva, tot i que també els ha fet un toc d’atenció:

I per l’altra, la tercera tinent d’alcalde i regidora d’Atenció a les Persones i Ocupació, Mercè Rodó, ha estat més contundent retraient la seva no participació a la comissió i afirmant que “tenen moltes ganes de fer soroll i molt poques de fer-ho realitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa