MónTerrassa
Puja la taxa d’escombraries a Ullastrell però hi haurà descomptes per qui recicli
  • CA

En els darrers plens municipals d’Ullastrell s’han aprovat provisionalment les ordenances i pressupost municipal que regiran per al 2018 De les ordenances destacar l’augment en un 10% de la taxa de recollida d’escombraries, tot i que l’Ajuntament descomptarà un 15% de la taxa a aquells habitatges que demostrin que han utilitzat un mínim de 3 vegades els serveis de recollida a domicili o la deixalleria mòbil. Per tant, aquells que reciclin i utilitzin els serveis veuran reduïda la seva aportació en un 5%.

Pel que fa a l’IBI el govern ha decidit rebaixar un 5% el Coeficient per compensar l’augment del valor cadastral promogut per l’Estat Espanyol de la mateixa quantitat. Per tant no hi haurà canvis en les quantitats finals del rebut de l’IBI.

En relació al Pressupost, el consistori comptarà amb 1.684.600 euros tant d’ingressos com de despeses per al 2018. És un pressupost de caire continuista i de contenció. Destacar l’augment en un 20% la partida de Manteniment de Barris passant a un total de 30.000€, la inclusió en 12.000 a la partida de Joventut, un augment del 20% en la partida de subvencions a entitats. També destacar les inversions en 2 pisos més a l’escola vella, arranjament d’un local comercial al Progrés i l’augment en Personal de l’Ajuntament amb la incorporació d’un tècnic/a de categoria A2 (Tècnic/a de Cultura i Joventut). Tant les ordenances com el pressupost es troben en període d’exposició pública i s’hi poden presentar al·legacions s’hi s’escau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa