MónTerrassa
Prop de 300 mil euros per millorar la carretera de Terrassa a Ullastrell
  • CA

El Govern de la Generalitat ha fet públic el primer projecte de pressupostos per al 2020. El document, en què s’especifiquen les despeses i inversions previstes, està previst que pugui ser aprovat el pròxim mes de març gràcies als vots favorables d’ERC, Junts per Catalunya i Catalunya en Comú.

El document, amb una extensió de prop de 800 pàgines, inclou els estats d’ingressos i despeses amb els corresponents resums, i els documents presentats com a annexos.

Entre les partides que es destinaran a Territori n’hi ha diverses que afecten la C-243c, corresponent al tram entre Terrassa i Martorell. Aquesta carretera, que és una dels més transitades per ser la principal via d’accés des del Vallès Occidental al Baix Llobregat és també una de les zones on es concentren més accidents. El seu traçat i la quantitat de trànsit que acumula el fan propens a incidents viaris constants.

Des de la Diputació s’han dut a terme diverses obres de millora, i la Generalitat ha decidit en els pressupostos d’aquest 2020 fer un pas més. Així, hi ha fins a tres partides amb una inversió total de 235 mil euros per aquest any, però la inversió s’allargarà fins al 2021 amb uns cinquanta mil euros més. Aquests diners es distribuiran en diverses accions. Per una banda, en expropiacions i reordenació en l’accés a Ca n’Amat; per l’altra, en la millora del ferm des del km 0 al 12,8. I, en tercer lloc, la millora de la senyalització horitzonal i vertical, així com l’abalisament, del tram Terrassa a Ullastrell.

Inversions previstes al tram de Terrassa - Martorell
Inversions previstes al tram de Terrassa – Martorell | Gencat

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa