MónTerrassa
PDeCAT lamenta que el govern d’Ullastrell desestimi la gespa artificial al camp de futbol
  • CA
El camp municipal de futbol a Ullastrell | PDeCAT

!--akiadsense-->

Durant el període de tramitació dels pressupostos i ordenances 2017 el grup municipal de CiU (ara Partit Demòcrata PDeCAT) va sol·licitar una partida per a la redacció d’un projecte de reforma del Camp de futbol municipal d’Ullastrell amb gespa artificial, i preveure l’execució de la reforma durant l’any 2018.

Des de l’agrupació municipal lamentem que l’equip de govern (ERC+JxU) hagi desestimat aquesta proposta i no vegi la reforma del camp de futbol “com una oportunitat pel poble” i per contra prioritzi “la construcció d’una plaça/mirador al davant de l’ajuntament, una obra no prioritària que té un pressupost de 156 mil euros”. Per PDeCAT creuen que la millora de l’equipament esportiu donaria “un gran impuls a la pràctica de l’esport al nostre poble i ens aportaria beneficis socials i econòmics pel municipi”.

Per la formació local, la reforma al camp afavoriria l’augment de la massa social del Club de Futbol Ullastrell, es podria gaudir d’unes instal·lacions esportives en condicions per la pràctica del futbol i d’altres activitats esportives, augmentaria els visitants a Ullastrell, ja que suposaria un reclam per les poblacions veïnes, i fins i tot, afirmen, els nens de l’escola se’n podria beneficiar gràcies a la seva proximitat. PDeCAT creu que “si hi ha voluntat política existeixen mecanismes de finançament externs (ajuts de Diputació, Consell General de l’Esport, etcètera) per a fer front a la inversió, i que l’equip de govern no està tenint en compte, ja que per a ells no és una prioritat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa