MónTerrassa
Una organització criminal obligava dones a prostituir-se en pisos
  • CA

Una organització criminal amb ramificacions al Vallès Occidental que obligava a 25 dones a prostituir-se en pisos de la de demarcació de Barcelona- Les investigacions les ha desenvolupat la Policia Nacional i ha permès alliberar les víctimes. Els immobles es trobaven situats a diferents municipis, com Sant Andreu de la Barca i Barcelona capital. Al Vallès Occiddental, els pisos de cites estaven a Sabadell i a Ullastrell, informa l’agència ACN.

Les primeres investigacions dels agents cal buscar-les a principis de 2021. Tot es posa en marxa quan des de la policia local de Sabadell s’adverteix que possiblement hi ha un lloc on podria haver-hi persones víctimes de tràfic i explotació sexual. El control era total i no podien escapolir-se sense ser descobertes. Les feien estar disponibles 24 hores, no les deixaven dormir ni descansar, les vigilaven amb càmeres i si, es considerava que havien comès algun error, se les castigava sense cobrar. A l’explotació sexual s’hi sumava l’obligació de distribuir als clients drogues, cocaïna, marihuana, viagra i popper.

La Policia Nacional ha fet vuit entrades i registres en pisos, ha intervingut substàncies i potenciadors sexuals, així com dues armes curtes de foc, una escopeta d’aire comprimit, una katana i nombrosa munició. També s’han intervingut 282.000 euros en efectiu, diversa documentació relacionada amb els serveis sexuals que es prestaven, xecs, i resguards d’enviaments de diners, juntament amb material de distribució i venda.

Els membres de l’organització han estat detinguts com a presumptes autors dels delictes de tràfic d’éssers humans, prostitució coactiva, tràfic d’estupefaents, tinença il·lícita d’armes i pertinença a organització criminal, els quals van ser posat a disposició dels Jutjats de Sabadell, disposant per a dos d’ells presó provisional.

L’operació ha comptat amb la participació de la UCRIF (Unitat Contra Xarxes d’Immigració i Falsedat Documental) de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de Barcelona, UIP (Unitats d’Intervenció Policial) i guies canins, així com la col·laboració de Policia Local de Sabadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa