MónTerrassa
Operatiu contra el tràfic de persones, amb un detingut a Ullastrell
  • CA

Gran operatiu a l’àrea metropolitana de Barcelona, amb intervencions a les localitats vallesanes d’Ullastrell i Sabadell, de la Policia Nacional espanyola aquest dimecres 29 de setembre. Segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies, Agents dels cossos policials s’han desplegat de bon matí en un dispositiu que ha acabat amb una onzena de detinguts en vuit registres diferents, un dels quals ha tingut lloc al petit municipi de la demarcació de Terrassa, on s’hauria produït una detenció. L’operatiu està relacionat amb una inspecció per detectar víctimes de tràfic d’éssers humans, a més de tràfic de drogues i explotació sexual. S’han intervingut un bon feix de bitllets, armes, i tota mena de substàncies estupefaents.

Els registres han tingut lloc a Sabadell, on s’ha actuat en domicilis del carrer Corominas, al costat del Mercat Central, i també als vials Fiveller i Sant Oleguer, i ha acabat amb almenys dues persones detingudes. Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local. A Barcelona, on se sap que un dels registres s’ha fet en un edifici del Passeig de Gràcia. També ha transcendit un registre a Sant Andreu de la Barca i un altre a Ullastrell.

Últim gran operatiu contra el tràfic de persones

La darrera gran intervenció relacionada amb el tràfic de persones a Catalunya va tenir lloc a finals de l’any passat, quan la Policia Nacional, amb un ampli desplegament de més de 100 oficials, va detenir fins a 28 persones vinculades en una organització criminal que es dedicava al tràfic de persones en diferents països d’Europa, i amb forta presència a la ciutat de Barcelona, on s’hi van registrar una desena d’habitatges. En aquella ocasió es van intervenir una elevada quantitat de documentació falsa (DNI, passaports, contractes de feina, certificats sanitaris, etc), diners i joies per un valor superior als 50 mil euros, a més de bitllets i monedes de divisa estrangera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa