Amb efecte 1 d’octubre es modifiquen els horaris de la línia d’autobusos en el trajecte Ullastrell –Terrassa i viceversa. El govern municipal està treballant amb l’empresa concessionària de la línia una sèrie de possibles millores des de fa uns mesos. Ara té lloc la primera mesura, que es tradueix en la modificació de l’horari de la primera expedició i una expedició del migdia. En concret:

L’expedició de les 7.25 ( Ullastrell-Terrassa ) passa a les 6.55 ( 30 minuts abans)*

L’expedició de les 14.25 (Ullastrell –Terrassa) passa a les 15.25 (60 minuts després)*

Amb aquesta modificació es desitja respondre a les següents necessitats:

Facilitar l’ús del transport públic a tots els estudiants d’Ullastrell a l’ “entrada de les 8h” als centres escolars de Terrassa i Viladecavalls. Amb aquest nou horari , la línia M7 (Ullastrell-Terrassa) es connecta amb els autobusos amb destí Viladecavalls o amb destí a altres centres formatius com la UAB o la UB. A la vegada, existeixen aquestes altres necessitats com poden ser els horaris laborals, consultes mèdiques.

La “tornada” dels alumnes d’Ullastrell dels centres escolars de Terrassa, Viladecavalls o universitats ja que amb el nou horari es podran enllaçar diverses línies i facilitar el retorn.

Aquests nous horaris es posaran en vigor el proper dia 1 d’octubre i seran vigents de dilluns a dissabtes feiners i durant el període lectiu ( d’octubre a juny). Fora d’aquest període es mantindran els horaris que eren vigents fins a dia 1 d’octubre.

Horaris de la línia M7

Nou comentari