MónTerrassa
Miquel Puig renuncia a ser el cap de llista de Junts per Ullastrell
  • CA

Sorpresa majúscula a Ullastrell després que Miquel Puig hagi anunciat que renuncia oficialment a ser el cap de llista de Junts per Catalunya Ullastrell a les pròximes eleccions municipals de 2023. “Deixo la política activa en finalitzar la legislatura” ha informat a militants i simpatitzants a través d’una carta que s’ha fet pública aquest cap de setmana.

L’anunci arriba poc temps després que Puig fos elegit per unanimitat com a cap de llista per a l’Assemblea Local. Actual regidor de Junts a l’Ajuntament d’Ullastrell, res feia preveure aquest pas enrere. Món Terrassa ha tingut accés a la carta de comiat enviada per Miquel Puig, en la qual afirma que “després d’un llarg període de reflexió personal deixo la política activa” i agraeix la “comprensió i respecte mostrat” per part de Marc Gijón, president Comarcal de Junts.

Junts haurà de tornar a començar el procés de buscar un nou candidat a falta de set mesos per a les eleccions municipals.

Carta de Miquel Puig

Tot i que al mes de maig d’enguany vaig tornar a ser escollit candidat a l’alcaldia d’Ullastrell, pels militants i simpatitzants de Junts Ullastrell, he comunicat al grup municipal la meva decisió de fer un pas al costat.

Aquest és un d’aquells escrits que més costa d’escriure, sobretot quan has de renunciar a alguna cosa. A la vida hi ha moments que has de prendre decisions importants i aquest n’és un d’ells. Després d’un llarg període de reflexió personal deixo la política activa.

Faig un pas al costat per motius personals. Deixo pas perquè crec que calen nous lideratges i maneres de fer a Ullastrell i que aportin noves idees que prioritzin el bé dels veïns i veïnes d’Ullastrell. El poble necessita persones dedicades i entregades a la política i això té un cost molt alt. Més enllà dels horaris professionals, cal afegir-hi vespres, nits i caps de setmana de partit i de trobades amb els veïns i veïns, actes, activitats, reunions, etcètera. Tota aquesta feina té un desgast, i jo l’he patit. He arribat a la fi d’un camí amb moltes hores de dedicació i necessito parar.

Un ha de ser fidel a si mateix i quan la passió, l’empenta i les ganes per continuar treballant amb totes les energies disminueixen, hom ha d’entendre que ha arribat el moment de deixar pas. Es fa difícil, però és el millor per mi i pels meus. És moment d’encetar una nova etapa personal al marge de la política.

El maig del 2023 tancaré un període de dotze anys de regidor al consistori. L’any 2011 entro a l’ajuntament com a regidor a l’oposició. No ha sigut una posició gens fàcil i agraïda, però si només amb un gest, una paraula, una proposta, queixa o votació ha servit per transformar Ullastrell o millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, em dono per satisfet.

Durant aquests dotze anys de servei als veïns i veïnes d’Ullastrell des de diferents responsabilitats (regidor a l’oposició, i executiva comarcal) he gaudit, viscut i promogut diferents propostes i projectes de transformació del nostre poble, sempre posant al centre de decisió el bé comú i col·lectiu.

També vull mostrar el meu agraïment a tots els companys i companyes de Junts per Catalunya Ullastrell, els quals sempre meu donat suport i on sempre m’he sentit molt valorat i apreciat, molt especialment amb els qui he pogut compartir tots aquests anys d’il·lusions, de projectes i de feina, i sobretot agrair per avançat la comprensió i el respecte que pugueu mostrar davant la meva decisió.

I per acabar vull agrair a totes aquelles persones que ens han esperonat a tirar endavant i que ens han donat el seu suport tots aquests anys. Sobretot a tots els que ens heu ajudat, escoltat, aconsellat i, fins i tot, votat; també als que han fet arribar les seves propostes, crítiques o suggeriments. També a tots els regidors i regidores del consistori, especialment als de l’equip de Junts per Catalunya Ullastrell i un llarg etcètera, moltes gràcies.

Ho deixo convençut sabent que, haver dedicat temps a intentar millorar la vida de la gent d’Ullastrell haurà estat molt satisfactori, i fer-ho des de Junts per Catalunya Ullastrell, un honor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa