MónTerrassa
Miquel Puig, candidat de Junts a les eleccions municipals d’Ullastrell
  • CA

Miquel Puig serà el candidat de Junts per Catalunya en les eleccions municipals a Ullastrell. Afiliats i simpatitzats del partit local, han decidit renovar la confiança amb el seu màxim representant i portaveu a l’Ajuntament d’Ullastrell per afrontar els comicis de l’any vinent. Ha estat una assemblea celebrada aquesta setmana, i que ha comptat amb una àmplia presència de representants vinguts d’arreu de la comarca.

L’elecció de Miquel Puig ha estat feta per unanimitat. Durant la seva intervenció, el candidat ha afirmat que “ens cal un canvi de manera de fer diferent per tothom i amb tothom”, i per aquest motiu, considera que és el moment de renovar l’Ajuntament d’Ullastrell, des de fa dos mandats governat per ERC, ara en majoria absoluta. “Ens cal obrir portes i finestres per ventilar el poble. Obrir un nou cicle: més plural, amb més consens polític i ciutadà, més confiança i transparència entre ajuntament i veïns i veïnes”, ha dit.

Suport de companys de partit vallesà

Puig també ha volgut llançar un missatge a la ciutadania, subratllant que Junts és un projecte de futur, amb un objectiu molt clar. “Tindrem al davant el repte col·lectiu de transformar i cuidar Ullastrell, però sobretot la seva gent com a prioritat”.

El flamant candidat ha rebut l’aplaudiment i l’ànim de l’exconseller Josep Rull, el qual ha encoratjat a partit, i a Puig en particular, a continuar “treballant amb la mateixa determinació, equip i sentiment per Ullastrell”, per exclamar que “el canvi és possible i necessari”.

A l’acte també hi era present el coordinador de Junts a la comarca del Vallès Occidental – Terrassa, l’egarenc Marc Gijón, així com l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer. A més, tampoc s’han volgut perdre l’elecció del candidat, representants -alguns d’ells actuals regidors- de Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses i Terrassa.

Miquel Puig ha estat escollit candidat de Junts a Ullastrell | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa