MónTerrassa
Miquel Puig aspira a ser l’alcaldable de PDeCAT a Ullastrell
  • CA

Miquel Puig, regidor del PDeCAT a Ullastrell ha anunciat a través d’una carta a la militància la seva intenció de concórrer a les primàries del partit per tal d’encapçalar la llista demòcrata a les eleccions municipals de 2019. Aquesta ha estat la missiva:

“M’adreço a tu per fer-te partícip de la meva candidatura a les primàries del Partit Demòcrata d’Ullastrell (PDeCAT) que tindran lloc el dijous 24 de maig a les 20 h del vespre al Casal Cultural d’Ullastrell per escollir el candidat a l’Alcaldia d’Ullastrell. He presentat la meva candidatura amb la voluntat de ser el cap de llista del PDeCAT a l’alcaldia d’Ullastrell a les pròximes eleccions Municipals del 2019. Sóc conscient del repte que això comporta, no em fa por el repte, ho faig amb moltes ganes i il·lusió davant la possibilitat de concórrer a les municipals com a cap de llista del nostre grup.

Faig aquest pas convençut que el canvi a Ullastrell és possible. I això serà possible gràcies a tu, si ho fem junts, dedicant-hi tots els esforços a fer-ho possible. Ho farem, i ho farem bé. Fem-ho junts! Per això, et demano el teu suport durant l’assemblea local d’elecció del candidat que se celebrarà el dijous 24 de maig a Ullastrell.

Aquests anys hem pogut observar com la majoria absoluta que ens governa a Ullastrell, ha fet i desfet, sense tenir en compte els veïns i veïnes i les seves necessitats reals en molts aspectes. Veiem un govern que pateix un més que evident desgast a les acaballes del seu mandat, només cal veure la gestió que s’ha fet la de la nova taxa de guals i la deixalleria. Clars exemples de mala gestió i improvisació. Recordes la consulta popular sobre el possible canvi de dates de la Festa Major del nostre poble?

Vam poder veure com la majoria absoluta que ens governa, per comoditat seva, convertia un problema de l’ajuntament en un problema dels veïns: la consulta popular de la Festa Major era el clar exemple de com inventar-se un problema on no i era. Els vaig advertir, però no em van fer cas. No hi havia una necessitat veïnal.

Junts fem Ullastrell: un projecte de poble, transversal on tothom hi tingui cabuda. Les darreres setmanes estem treballant per bastir una llista de poble, una llista que sigui un reflex de tots els veïns d’Ullastrell. Una llista de poble transversal que sumi les diferents sensibilitats que sigui capaç de fer front a les necessitats reals dels veïns i veïnes d’Ullastrell, una llista de poble que vagi més enllà de les nostres sigles de partit. En definitiva, una llista de poble per fer junts Ullastrell”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa