MónTerrassa
Magda Rodó s’acomiada com a presidenta de Convergència
Magda Rodó | PDeCat

!--akiadsense-->

En primer lloc, vull felicitar al Miquel Puig per ser escollit President local del Partit Demòcrata a Ullastrell i agrair-li les seves sinceres paraules.

Vaig ser escollida per primer cop Presidenta Local de Convergència al 2007. Durant aquests gairebé 10 anys, hem organitzat infinitat de campanyes electorals a Ullastrell (ja he perdut el compte), tant municipals, autonòmiques, estatals i europees. Hem organitzat sortides culturals, xerrades, tertúlies de tot tipus, sopars i dinars, aplecs…

Vam celebrar els 30 anys d’ajuntaments democràtics i els 30 anys de Convergència a Ullastrell i hem rejovenit les nostres files, buscant el canvi generacional que tant costa d’aconseguir en política municipal i en un poble petit. Els resultats electorals no sempre han sigut els que esperàvem, però tot i així, tot i les dificultats i la pèrdua de confiances, sempre hem tirat endavant per tornar-nos a convertir en una alternativa real de govern al nostre ajuntament.

Vull donar les gràcies a tots els que m’heu acompanyat durant tots aquests anys (fent bustiades, a penjar cartells, a organitzar actes,…), al Joan i al Sergi per esperar-me a casa amb un somriure, però molt especialment vull agrair al Jaume tot el que em va ensenyar en aquest món d’equilibris com és la política municipal. Estic segura que ara també ens acompanyaria i ens donaria el seu recolzament en el canvi que ahir vam fer realitat a Ullastrell, de Convergència al Partit Demòcrata.

Miquel, molta sort i bona feina a tu i al teu equip per tirar endavant amb il·lusió i esforç els objectius que ens hem marcat.

Magda Rodó

Nou comentari

Comparteix