MónTerrassa
En llibertat provisional el professor de gralla amb 12 denúncies per abusos sexuals
  • CA
Jutjats de Sabadell
Jutjats de Sabadell | ACN

!--akiadsense-->

El professor de gralla que acumula 12 denúncies per presumptes abusos sexuals comesos a Barberà del Vallès i Ullastrell entre el 1999 i el 2015 ha quedat en llibertat provisional després que aquest dimecres hagi declarat al jutjat d’instrucció 5 de Sabadell.

L’investigat ha declarat per una suposada agressió sexual fa més de 15 anys, a Barberà, i només ha contestat a les preguntes del seu advocat, i com cap de les parts ha sol·licitat mesures cautelars ha continuat en llibertat provisional a disposició del jutjat cada vegada que se li requereixi, segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La investigació sobre el cas es traslladarà a les dependències judicials sabadellenques, després que aquest dimecres l’Audiència de Barcelona ho hagi determinat, arran del dubte presentat pel jutjat d’instrucció 2 de Terrassa, perquè és allà on van portar el declarant, detingut pels Mossos d’Esquadra, el passat mes de març.

D’aquesta manera, les dependències judicials de Sabadell assumiran la causa, i d’altra banda, la magistrada del jutjat d’instrucció 5 no ha rebut tota la informació del cas i, per tant, no ha pres mesures referents a aquestes diligències que ha registrat Terrassa.

A Terrassa es van iniciar diligències per un delicte d’abús sexual, on consten 11 víctimes per diversos fets, entre els quals tocaments i enviament de fotografies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa